Peuterstoeltje met naam

Vorige Artikel 2 van 2
€ 39,95 (inclusief 21% btw)

Onze peuterstoeltjes met naam zijn:

  • Praktisch in gebruik
  • Een vrolijke accessoire
  • Leuk om mee te spelen
  • Een origineel cadeau
  • Hoogwaardige kwaliteit

Praktisch stoeltje

Jouw kleine dreumes gaat steeds verder de wereld ontdekken en zichzelf steeds verder ontwikkelen. Na het kruipen en zitten op de grond zal je kleine ontdekkingsreiziger ook gaan leren staan en kort hierna ook lopen.

Een peuterstoeltje is hierbij een praktisch hulpmiddel bij deze ontwikkelingen van je peuter. Met behulp van het peuterstoeltje heeft je kleintje steun en balans bij het staan.Met een paar viltjes onder de poten van het peuterstoeltje. Kan je peuter zelfs zijn eerste stapjes oefenen.

Ook kan je peuter het peuterstoeltje met naam gebruiken in zijn of haar spel. Wie speelde er vroeger nou niet thuis schooltje. Net zoals op school heeft je kleine dan ook thuis zijn eigen stoeltje om op te zitten. Uiteraard moet je in het begin wel in de buurt blijven van je kleine dreumes, want hij of zij moet nog wel even hun evenwicht zien te ontdekken.

Vrolijk peuterstoeltje

Onze peuterstoeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en lettertype. Je kan zelf vele verschillende combinaties maken. Hierdoor creëer je je eigen unieke peuterstoeltje met naam. 

Origineel cadeau

Wat is er nou leuker als het gegeven van een cadeau met een persoonlijk tintje. Het peuterstoeltje met naam en geboortedatum is een uniek cadeau. Onze ervaring is dat alle ouders dit een prachtig kado vinden om te krijgen. Het peuterstoeltje met naam is een perfect kraamcadeau.

Is de kraamtijd al voorbij? Een peuterstoeltje met naam is ook een leuk verjaardagscadeau voor de kleine dame of heer. Onze peuterstoeltjes zijn ook prima geschikt voor kleuters. Kinderen hebben vele jaren plezier van een peuterstoeltje met naam.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze peuterstoeltjes met naam zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden voorzien van een uitstekende bestickering. De kwaliteit van de afdruk verzekeren wij door gebruik te maken van een uv bestendige en waterdichte beschermlaag.

Specificatie Omschrijving
Materialen Massief rubberboomhout, hardboard, stootvast polystyreen, Acrylverf, Vinyl
Breedte 27 cm
Diepte 29 cm
Hoogte 53 cm
Zithoogte 30 cm
Gewicht 2.9 Kg
© 2011 - 2021 Winkel van Pinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel