• Geboortestoeltje van geboortekaartje
  Geboortestoeltje van geboortekaartje

  Een uniek kadoMet dit originele kraamcadeau kan je niet de mist ingaan. Welke kersverse vader en moeder willen nou niet een leuk kinderstoeltje met daarop het door hun zo zorgvuldig uitgezochte geboortekaartje. Dit kado is leuk…

  € 47,95
 • Peuterstoeltje met naam
  Peuterstoeltje met naam

  Onze peuterstoeltjes met naam zijn:

  ∙ Praktisch in gebruik
  ∙ Een vrolijke accessoire
  ∙ Leuk om mee te spelen
  ∙ Een origineel cadeau
  ∙ Hoogwaardige kwaliteit

  Praktisch stoeltjeJouw kleine dreumes gaat steeds verder de…

  € 39,95

Kinderstoeltje van geboortekaartje

Op zoek naar een origineel kado voor de geboorte van een jongetje en/of een meisje om te geven als kraamkado of wellicht wil je graag zelf een een leuke herinnering hebben aan de kraamtijd. Een geboortestoeltje met een opdruk van het geboortekaartje is een cadeau waar je (klein) dochter en/of (klein) zoon nog jaren plezier van hebben.

Geef je het stoeltje kado aan de kersverse ouders, dan is dit bijna altijd een gegarandeerd succes. Immers hebben de aanstaande pappa en mamma veel zorg en aandacht besteed aan het uitzoeken van het geboortekaartje voor hun nieuwe kroost.

Kinderstoeltje met hoogwaardige afdruk

Onze geboortestoeltjes worden voorzien van een hoogwaardige opdruk van een geboortekaartje op uitstekend stickermateriaal. Hierover heen gaat een transparante laag die zorgt voor een waterdichte en uv bestendige afwerking. 

Tijdens het maken van ieder stoeltje doen wij onze uiterste beste om een zo gelijkwaardige mogelijke benadering van het originele geboortekaartje te maken, maar ondanks dit moet je rekening houden met een mogelijke kleine kleurafwijking. 

Een kinderstoeltje van geboortekaartje bestellen

Voor het maken van het stoeltje hebben wij een scan nodig van het geboorte kaartje. Als u over de mogelijkheid beschikt om een goede scan te maken van het geboortekaartje dan kan u dit zelf doen en stuurt u het gescande bestand naar ons toe nadat u uw bestelling heb gedaan. 

Het kan kan gebeuren dat een zelf gemaakte scan van het geboortekaartje niet helemaal voldoet aan onze kwaliteitseisen. Wij kunnen u dan alsnog vragen het geboortekaartje naar ons op te sturen via de post.

Heeft u niet de mogelijkheid zelf een scan te maken van het kaartje? Dat is geen enkel probleem. U stuurt het kaart op naar de Winkel van Pinkel en wij zorgen voor de rest. Het kaartje sturen wij na te samen met het geboortestoeltje weer aan u terug.

Op de rugleuning van het stoeltje heeft u de mogelijkheid om de naam of de geboortedatum te plaatsen. Je geeft dit aan tijdens het plaatsen van je bestelling.

Een geboortestoeltje geven als kado

Wil je een stoeltje geven als een kadootje, maar ben je niet in de gelegenheid dit zelf aan de kersverse vader en/of moeder te geven. Wij sturen het geboortestoeltje voor je op en als je wilt doen we er nog een persoonlijk kaartje met een boodschap bij van jou.

Je kan ook zelf een kaartje meesturen met het geboortekaartje en wij doen deze dan bij het stoeltje. 

Geboortekaartje in allerlei soorten en maten

Een kaartje wat niet helemaal standaard is? Geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat de afdruk van het geboortekaartje op het stoeltje de beste afspiegeling is van het origineel. Wanneer er grote wijzigingen gemaakt moeten worden om tot het mooiste eindresultaat te komen zullen wij vooraf een voorbeeld van het beoogde eindresultaat met je overleggen.

Levertijd van een geboortestoeltje

 • Uw geboortestoeltje wordt na ontvangst van het geboortekaartje binnen 5 a 10 werkdagen gemaakt 
 • Wanneer u het kaartje per post aan ons opstuurt houd u dan rekening met de bezorgtijd van de post. 
 • Ontvangen wij een digitale scan van het kaartje dan is onze levertijd uiteraard korter.
 • Onze geboortestoeltjes leveren wij volledige gemonteerd in een transparante kadoverpakking met vrolijke linten en in een passende doos om beschadigingen tijdens het transport tot het minimum te beperken.
 • Wanneer wij uw stoeltje klaar hebben sturen wij een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres met de track en trace code van de verzending. Zo kunt u zelf zien wanneer uw bestelling bij u of bij de gelukkige ontvanger wordt afgeleverd.

Opsturen geboortekaartje

 • Stuur je je kaartje op let dan op het volgende
 • Stuur het kaartje in een stevige envelop
 • Vermeld het ordernummer op de envelop
 • Gebruik geen nietjes of paperclips
 • Stuur je kaartje per post op naar:

Winkel van Pinkel
o.v.v. ordernummer
Brandenburg 6
1761 HJ  ANNA PAULOWNA

 • of per e-mail naar: info@winkelvanpinkel.nl
 • Vermeld je ordernummer in de onderwerp regel
 • Alleen gescande kaartjes met een minimale scan resolutie van 600DPI
 • Foto’s van kaartjes kunnen niet worden afgedrukt op een stoeltje
© 2011 - 2021 Winkel van Pinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel