• Memorybox geboortekaartje
  Memorybox geboortekaartje

  Memorybox houtVoor het bewaren van al die kleine mooi herinneringen aan je kraamtijd hebben weij deze oerdegelijke houten memorybox met afdruk van het geboortekaartje. In deze bewaardoos kan je alle kostbare herinnering bewaren,…

  € 24,95
 • Geboortekaartje op spaarpot
  Geboortekaartje op spaarpot

  Spaartpot houtDe leukste kleinste accessoire voor iedere babykamer is onze spaarpot van hout van het geboortekaartje. Deze spaarpot is een echte blikvanger en met een afdruk van het geboortekaartje kan je niet de mist ingaan met…

  € 9,95
 • Geboortekaartje op hout
  Geboortekaartje op hout

  Geboortekaartje op houtVereeuwig je geboortekaartje op hout. Dit duurzame houten blok is een mooie accessoire voor je kinderkamer. Geboortekaartje kunnen na verloop van tijd gaan verkleuren en kreuken of scheuren. Met dit houten…

  € 19,95

Geboortekaartje op hout

Op zoek naar een leuk kraamkado? Wij hebben verscheidene houten cadeaus waarop wij het geboortekaartje afdrukken. Met een uniek houten kraamkado tover je een glimlach op het gezicht de trotse ouders van de kleine wurm.

Memorybox

Onze houten memorybox is ideaal voor het bewaren van al die kleine herinneringen aan de kraamtijd. Met het geboortekaartje op de deksel van de bewaardoos heb je een unieke en herkenbare box voor het bewaren van bijvoorbeeld het geboortekaartje, het eerste pakje van je kleintje, het navelklemmetje en het eerste speentje. Met onze memorybox heb je een ideaal plekje voor als deze kleine dierbare herinneringen.

Geboortekaartje op spaarpot

De houten spaarpot met daarop een afdruk van het geboortekaartje is een ontzettend leuk kraamkadootje. Deze spaarpot is door het geboortekaartje een echte eyecatcher op de babykamer.

Naast dat de spaarpot een leuke accessoire is voor de kinderkamer. Heeft de kleine dreumes hier later ook veel plezier van voor het bewaren van zijn of haar centje in de spaarpot. Door gebruik te maken van de houten spaarpot maak je je kleine bewust van geld en leer je deze al op jonge leeftijd het belang om centjes te sparen.

Geboortekaartje op hout

Kaartjes zijn veelal van papier en kunnen snel scheuren. Door je geboortekaartje op hout te laten afdrukken heb je een bijzonder leuke en robuuste accessoire gecreëerd van je geboortekaartje. Het geboortekaartje op hout is een leuk kraamkadootje.

Geboortekrukje met hoogwaardige afdruk

Onze geboortekaartjes op hout zijn voorzien van een van een hoogwaardige opdruk op uitstekend stickermateriaal. Hierover heen gaat een transparante laag die zorgt voor een waterdichte en uv bestendige afwerking. Om een nog beter eindresultaat en bescherming te bereiken werken wij de geboortekrukjes af met een extra watergedragen beschermlaag.

Tijdens het maken van het houten kado’s doen wij ons uiterste beste om een zo gelijkwaardige mogelijke benadering van het originele geboortekaartje te maken, maar ondanks dit alles moet je rekening houden met een mogelijke kleine kleurafwijking. 

Een geboortekaartje op hout bestellen

Voor het maken van het geboortekaartje op hout hebben wij een scan nodig van het geboortekaartje. Als u over de mogelijkheid beschikt om een goede scan te maken van het geboortekaartje dan kan u dit zelf doen en stuurt u het gescande bestand naar ons toe nadat u uw bestelling heb gedaan. 

Het kan kan gebeuren dat een zelf gemaakte scan van het geboortekaartje niet helemaal voldoet aan onze kwaliteitseisen. Wij kunnen u dan alsnog vragen het geboortekaartje naar ons op te sturen via de post.

Heeft u niet de mogelijkheid zelf een scan te maken van het kaartje? Dat is geen enkel probleem. U stuurt het kaart op naar de Winkel van Pinkel en wij zorgen voor de rest. Het kaartje sturen wij na te samen met het geboortekrukje weer aan u terug.

Een geboortekaartje op hout geven als kado

Ben je niet in de gelegenheid om het kado zelf te geven aan de kersverse moeder en/of vader? Geen probleem, wij sturen het cadeau van het geboortekaartje voor je op en als je wilt doen we er nog een persoonlijk kaartje met een boodschap bij van jou.

Je kan ook zelf een kaartje meesturen met het geboortekaartje en wij doen deze dan bij het stoeltje. 

Geboortekaartje in allerlei soorten en maten

Een kaartje wat niet helemaal standaard is? Geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat de afdruk van het geboortekaartje op het stoeltje de beste afspiegeling is van het origineel. Wanneer er grote wijzigingen gemaakt moeten worden om tot het mooiste eindresultaat te komen zullen wij vooraf een voorbeeld van het beoogde eindresultaat met je overleggen.

Levertijd van een geboortekaartje op hout

 • Uw geboortekrukje wordt na ontvangst van het geboortekaartje binnen 5 a 10 werkdagen gemaakt 
 • Wanneer u het geboortekaartje per post aan ons opstuurt houd u dan rekening met de bezorgtijd van de post. 
 • Ontvangen wij een digitale scan van het kaartje dan is onze levertijd uiteraard korter.
 • Onze geboortekaartjes op hout leveren wij in een transparante kadoverpakking met vrolijke linten en in een passende doos om beschadigingen tijdens het transport tot het minimum te beperken.
 • Wanneer wij uw kadootje klaar hebben sturen wij een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres met de track en trace code van de verzending. Zo kunt u zelf zien wanneer uw bestelling bij u of bij de gelukkige ontvanger wordt afgeleverd.

Opsturen geboortekaartje

 • Stuur je je kaartje op let dan op het volgende
 • Stuur het kaartje in een stevige envelop
 • Vermeld het ordernummer op de envelop
 • Gebruik geen nietjes of paperclips
 • Stuur je kaartje per post op naar:

Winkel van Pinkel
o.v.v. ordernummer
Brandenburg 6
1761 HJ  ANNA PAULOWNA

 • of per e-mail naar: info@winkelvanpinkel.nl
 • Vermeld je ordernummer in de onderwerp regel
 • Alleen gescande kaartjes met een minimale scan resolutie van 600DPI
 • Foto’s van kaartjes kunnen niet worden afgedrukt op een stoeltje
© 2011 - 2021 Winkel van Pinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel