Naamslinger 

Unieke met de handgemaakte naamslinger van stof of hout. Onze naamslingers zijn gemaakt van duurzame stoffen of hout en worden met de grootste zorgvuldigheid met de hand gemaakt. Je kan onze slingers krijgen in verschillende designs en vormen. Ook is het mogelijk om de naamslingers langer te maken door extra vlaggetjes toe te voegen.

Voor een geboorte

Bij een geboorte is het al een groot feest en wat is er nou leuker dan de naam van je kleintje op een vrolijke naamslinger. De naamslinger kan je ophangen in de woonkamer of voor het raam.  Uiteraard kan je ook de kersverse ouder verrassen met een naamslinger als kraamcadeau voor hun jongste telg of kan je babyshower van de aanstaande mama op leuken met deze vrolijke slinger. Het leuke aan dit kraamkadootje is, dat het een kadootje is dat blijft geven. Want bij iedere speciale gelegenheid of verjaardag kan de slinger gewoon weer opnieuw worden opgehangen.

Voor een feestje

Een feestje te vieren? De feestversiering is natuurlijk niet compleet zonder slingers. Feestslingers zijn harstikke leuk voor je feestje, maar missen een persoonlijk tintje. Voor alle feestelijke aangelegenheden heeft Winkel van Pinkel vrolijke naamslingers met een persoonlijk tint. 

De naamslingers van de Winkel van Pinkel worden met de handgemaakt en voorzien van een tekst of naam naar keuze. Uiteraard kan je onze vrolijke hangemaakte naamslingers ook zonder naam of tekst krijgen. 

Voor een verjaardag

Met een naamslinger is het meteen duidelijk wie het feestvarken is op het feestje. Een persoonlijke naamslinger geeft de jarigejob nog net een extra feestelijk gevoel op zijn of haar verjaardag. Verras je jarige dochter en/of zoon met een vrolijke naamslinger. Uiteraard mag je ook de "grote" kinderen verassen met een slinger. 

© 2011 - 2021 Winkel van Pinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel